Horoscop 18 martie 2021. Zi neagra pentru 2 zodii

Berbec
In cazul in care te gandesti sa iti cumperi o casa sau o masina, astazi este momentul oportun. Deciziile pe care le vei lua in aceasta zi te vor ajuta sa vezi viitorul cu alti ochi. Ai grija totusi la felul in care iti vei cheltui banii, pentru a fi sigur ca mai ai si pentru urmatoarele zile.

Taur
De obicei iti place cand ceilalti iti spun ca esti ambitios si chiar ai inceput sa te comporti ca un om cu teluri inalte, insa astazitii cu orice pret de un obiectiv si asta in ciuda faptului ca nu mai este prioritar pentru tine.

In ultima vreme te-ai schimbat si nu prea vrei sa recunosti acest lucru. Ar fi bine sa te orientezi spre ceea ce iti trebuie acum.
Gemeni
Daca cineva iti ofera un avantaj nedrept intr-o competitie de astazi, ar fi bine sa ramai cine esti si sa spui ” Multumesc, dar nu!”.Nu te-ai bazat niciodata pe inselaciune pentru a iti atinge obiectivele si nu exista absolut nici un motiv sa incepi sa faci acest lucru acum. In ciuda faptului ca se fac

doar promisiuni, nu exista un lucru sigur. Nu iti compromite moralitatea pentru aceasta afacere umbroasa.

Rac

Astazi ai putea sa decizi sa gazduiesti un eveniment social in casa ta, poate pentru prietenii si colegii cu care ai interese intelectuale, filosofice sau spirituale. Informatii despre vise, astrologie sau metafizica ar putea aparea. Ar trebui sa fie o intalnire congeniala. Esti capabil sa te conectezi indeaproape cu acesti oameni. Cel putin unul dintre ei ar putea fi un potential partener romantic care te gaseste fascinant.

Leu
In aceasta zi ar fi indicat sa eviti iesirile in spatii aglomerate deoarece exista riscul sa iti pierzi cu usurinta rabdarea si ai tendinta sa tipi la cei din jur. Ai pretentia ca toate cererile care le dai sa fie duse la bun sfarsit, iar aceasta noua atitudine de sef ii nemultumeste pe cei din familie.

Fecioara
Astazi vei neglija unele sfaturi date de un prieten pentru a te feri de orice posibile efecte negative ale unei anumite actiuni. Exista posibilitatea sa fii incapatanat si chiar sa faci lucrurile asa cum iti place tie insa nu este o buna strategie daca nu vrei sa ajungi in situatii disperate si sa ceri ajutor dupa aceea.

Balanta
In aceasta zi vei fi nevoit sa pleci intr-o calatorie de scurta durata. Se pare ca trebuie sa semnezi noi contracte ce iti pot imbunatati situatia financiara. Dupa- amiaza ar fi bine sa ai grija de felul in care te exprimi deoarece risti sa ai parte de anumite divergente cu o persoana apropiata. Fii calm si incearca sa treci cu vederea orice conflict.

Scorpion
In aceasta zi ar putea aparea probleme in unul dintre parteneriatele tale. Cineva cauta o parte mai mare din asociere. Incearca sa eviti sa faci din nimic o mare drama. Daca esti putin bolnav si obosit de a mangaia ego-ul acestei persoane, astazi este momentul potrivit pentru a face orice. Problemele nu trebuie evitate chiar acum. Sunt prea multe oportunitati pe care nu trebuie sa le ratezi.

Sagetator
Se pare ca vei avea parte de o zi destul de incordata, care iti poate aduce o anumita stare de confuzie, stres si impulsivitate, mai ales in ceea ce priveste relatiile de colaborare, parteneriatele sau asocierile. Ti-e clar ca nu prea mai poti sa te complaci in anumite contexte sociale, chiar daca inca nu stii ce e de facut.

Capricorn
In aceasta zi vei fi foarte agitat. Ai de finalizat mai multe proiecte pe care le-ai tot amanat in ultima vreme. Sarcinile de acasa si cele de la locul de munca se pare ca iti vor ocupa toata ziua. Poate ar fi mai bine sa fii mai calm pentru a putea sa te organizezi si sa iti faci putin timp si pentru persoanele dragi. Seara ar fi bine sa o petreci in compania prietenilor pentru a te putea relaxa.

Varsator
Din cauza starii tale de irascibilitate din aceasta zi, risti sa faci unele alegeri destul de gresite. Ar fi bine sa analizezi situatia de doua ori inainte de a face anumite afirmatii. Daca nu iti controlezi comportamentul fata de ceilalti risti sa ramai fara cei mai buni prieteni. Gandeste-te bine la ceea ce vrei sa faci in viitor cu viata ta!

Pesti
Daca participi la o intrunire in seara asta, fa ceva frivol pentru restul zilei. In caz contrar, pana diseara, vei suferi deja de supraincarcare intelectuala si vei absorbi foarte putin din ceea ce vei auzi. Pastreaza-ti dorinta pentru cunostinte pana cand ajungi acolo. Astfel vei invata rapid si vei pastra multe informatii.