Cum a reacționat mama lui Gabi Bădălău după ce fiul ei i-a adus-o acasă pe Bianca Drăgușanu.

Au aparut noutăți in „telenovela” momentului: Bianca Drăgușanu & Gabi Bădălău. Relația dintre cei doi ar fi evoluat spectaculos, iar fiul fostului ministru al Economiei a prezentat-o deja familiei, la o cină formală, așa cum se face în familiile din lumea bună, potrivit cancan.ro.

Fosta prezentatoare Kanal D și-ar fi cunoscut viitorii socri, dar și pe sora lui Gabi Bădălău, într-un cadru de familie, la o cină în vila din Bolintin Vale, din județul Ilfov, unde tatăl afaceristului este senator PSD.

Familia Bădălău învârte afaceri de milioane de euro, iar în casa politicianului nu vine orice femeie din partea fiului său. Gabi Bădălău ar fi făcut „mutarea” după vacanța în Maldive: a dus-o pe Bianca Drăgușanu în vila în care locuiește cu familia sa, pentru ca părinții și sora să-i cunoască iubita oficială.

Nu ar fi fost însă singura masă „în familie”! Potrivit unor surse din apropierea cuplului, diva a mai fost invitată în repetate rânduri să cineze alături de familia Bădălău, în Bolintin Vale, semn că viitoarea soacră, dar mai ales sora lui Gabi se înțeleg de minune, deja, cu ea.

Femeie de afaceri și independentă, Bianca Drăgușanu ar fi știut cum să intre pe sub pielea rudelor lui Gabi Bădălău, motiv pentru care relația lor este una foarte bună. „Mă înțeleg foarte bine cu mama lui Gabi, cu familia lui, ne-am văzut de câteva ori. Am fost la el acasă, totul decurge normal, așa cum era de așteptat. Îi respect foarte mult, mai ales pentru educația dată fiului lor, știe să respecte femeile”, s-ar fi confesat Bianca Drăgușanu unor prietene apropiate.