Prima reacție a fostului soț al lui Laurette

După episodul scandalos din hotel, Laurette ar putea rămâne fără copil. Tatăl fetiței este hotărât să o ia pe aceasta de lângă mama ei, în cazul în care lucrurile legate de Laurette s-ar dovedi a fi adevărate.

Mihai, tatăl fetiței lui Laurette a luat măsuri după scandalul în care a fost implicată mulatra. Mai mult, dacă lucrurile făcute de aceasta în hotel, cu afaceristul respectiv se dovedesc a fi adevărate, Mihai vrea cu orice preț să o ia pe micuță de lângă mama ei.

„Dacă aflu că este adevărat, îţi iau fata. Nu o mai las să crească lângă tine”, i-a spus Mihai lui Laurette ieri, la telefon, conform surselor Impact.

Deși s-a spus că bărbatul cu care s-a întâlnit Laurette a vrut să-i ofere suma de 200 de euro pe un act se…xual, mulatra are o altă versiune a poveștii. Aceasta a declarat că a fost la un pas de a fi vio…lată și că dacă po…liția nu ajungea rapid în camera de hotel în care se afla, putea să fie 0m..0…râtă.

„În legătură cu agr…esiunea a cărei vi…ctimă am fost în urmă cu două seri, aș dori să aduc la cunoștința opiniei publice următoarele aspecte: Referitor la presupusa pretindere a unei sume de bani pentru activități de natură se….xuală, arăt că este o minciună. În acest sens, urmează a prezenta organelor de p0…liție mesajele scrise între mine și agre…sor care dovedesc clar faptul că întâlnirea mea cu el nu era condiționată de plata vreunei sume de bani.

Ceea ce consider cu adevărat important este deturnarea atenției opiniei publice de la vi…olențele la care am fost supusă. Mai grav decât atât este faptul că presupusele informații scandaloase reprezintă, probabil, ceea ce a declarat agre…sorul la po…liție, ceea ce înseamnă o “scurgere de informații” din partea acestei instituții. Dacă “scurgerea de informații” ar fi avut ca obiect și declarația mea, ar fi fost relevat adevărul în cauză în fața opiniei publice, influențată în mod vădit de prezentarea unilaterală. Sunt convinsă că adevarul va ieși la iveală. Aceasta este ultima comunicare publică pe care o facem în cauză, atât eu, cât și domnul avocat Vlad Hosu, până în momentul în care dosarul va fi soluționat. Le mulțumesc celor ce au încredere în mine și regret că, într-o cauză în care sunt vic…timă, trebuie să fiu supusă oprobriului public. Paradoxal pentru o vi…ctimă, sunt nevoită să afirm cu tărie că sunt nevinovată”, a transmis Laurette, pe pagina sa de Facebook.potrivit online-news