Câți BANI a moștenit Prințul Harry de la mama sa, de fapt. Averea extraordinară lăsată de Diana fiului mic:

Se pare că Diana, numită și Prințesa Inimilor, a lăsat o avere impresionantă moștenire fiului ei mic, Prințul Harry, ce a vorbit despre cum acest gest l-a ajutat să se mute în Statele Unite ale Americii alături de soția sa, Meghan Markle, și fiul lor, Archie.

Diana, Prințesa Inimilor, a devenit cunoscută în întreaga lume după căsătoria sa cu Prințul Charles. Ea a reușit să fie îndrăgită în întreaga lume și decesul ei prematură a întristat sute de milioane de oameni la nivel mondial.

Deși ea a devenit cunoscută în toată lumea, puțini știu detalii despre averea pe care ar fi lăsat-o celor doi fii, Prințul William și Prințul Harry.

Ce avere i-ar fi lăsat Diana moștenire fiului ei, Prințul Harry
În timpul interviului senzațional alături de soția sa, Meghan Markle, oferit lui Oprah Winfrey, Prințul Harry a dezvăluit că el și Ducesa nu mai primesc ajutor financiar din partea familiei regale din Marea Britanie și că au putut supraviețui datorită averii pe care i-a lăsat-o mama sa, Diana.

”Am banii pe care mi i-a lăsat mama și fără ei nu am fi putut face acest lucru,” a declarat Harry în timpul interviului despre mutarea sa cu Meghan în Statele Unite ale Americii, scrie Page Six.

”E de parcă ar fi simțit că va veni acest moment și a fost alături de noi prin tot acest proces,” a continuat Harry, ce a adăugat și că toate contractele semnate cu platforme imense, precum Netflix și Spotify, nu au făcut parte din planul inițial de mutare în Statele Unite ale Americii.

În trecut, s-a zvonit că Diana i-a lăsat lui Harry o avere de 8.9 milioane de dolari, ce a crescut de-a lungul anilor datorită numeroaselor investiții și dobânzi.

Harry și fratele său William au început să își primească moștenirea începând cu vârsta de 25 de ani, cu tranșa finală la 30 de ani, moment în care fiul cel mic al Dianei a primit 13 milioane de dolari, scrie Page Six.

Deși Harry a spus că moștenirea lăsată de mama lui i-a permis să se mute în Statele Unite ale Americii alături de soție și fiu, el a locuit inițial într-o vilă din Vancouver Island deținută de un prieten, după care s-a mutat, la începutul pandemiei în casa din Los Angeles a lui Tyler Perry, un alt prieten al cuplului.

Recent, Meghan și Harry au cumpărat o vilă cu 9 camere în Santa Barbara, în valoare de 14.6 milioane de dolari. Cuplul a plătit și cele 3 milioane de dolari obținute din bani publici, pentru renovarea Frogmore Cottage, fosta lor casă din Marea Britanie.

Prințul Harry și Meghan Markle au semnat un contract de milioane de dolari cu Netflix, urmat de o înțelegere cu Spotify pentru podcastul lor.potrivit online-news