Nostradamus, profeție pentru România

Nostradamus s-a născut în Saint Rémy de Provence, sudul Franței, pe 14 decembrie 1503, și a fost un faimos medic francez, cabalist, farmacist, cel mai bine cunoscut pentru cartea sa Profeții (original, franceză, Les prophéties), prima ediție fiind publicată în 1555.

Profețiile sale sunt scrise în versete, numite catrene. Multe din predicțiile sale, s-au dovedit a fi corecte.

Nostradamus a scris 6338 de profeții, iar multe dintre ele s-au îndeplinit. Profețiile sale acoperă o perioadă de timp care ajunge până în anul 3797. Secretul prezicerilor sale nu este cunoscut. Catrenele sale continuă să fascineze lumea, chiar dacă au fost scrise în urmă cu cinci secole. Peste 70% dintre profețiile sale s-au îndeplinit până acum, iar unele din cele mai îngrozitoare sunt pentru anul 2021.

Câteva dintre predicțiile lui Nostradamus pentru anul 2021:
1. Apocalipsa Zombie. Un om de știință rus va crea o arma biologică și va produce un virus care poate transforma omenirea în zombie, și noi toți vom fi dispărut în viitorul apropiat.

2. Foamete de proporții biblice. Nostradamus a prezis că primele semne ale sfârșitului lumii vor fi: foametea, cutremurele, diferite boli și epidemii, care deja se întâmplă din ce în ce mai frecvent. Pandemia de Coronavirus din 2020 reprezintă începutul unei serii de evenimente nefericite, care vor afecta populația globului. Foametea care ne pândește este ceva ce omenirea nu a mai făcut față până acum. O catastrofă de proprții uriașe ne va duce înapoi în timp, și o bună parte din populația globului nu va fi capabilă sa facă față acestui blestem. Începând din 2020, dupa 248 de ani, Saturn în Capricorn își va uni forțele cu Pluto, care este de asemenea Capricorn, în remarcabila conjucție care va schimba soarta lumii. Saturn în Capricorn este responsabil pentru ierarhii sociale, puterea statului, autoritate, funcții și statut, iar asta este conjucția cu Pluto, planeta morții, a distrugerii și a reconstrucției declanșate, conform www.yearly-horoscope.org

3. Musulmanii vor conduce lumea. În Dunăre și în Rin va veni să bea/Marea Cămilă, fără să se pocăiască:/Cei din Rhône să tremure, și cu atât mai mult cei ai Loarei,/Și lângă Alpi, Cocoșul o va strica. ,,Cămila” este populația arabă care locuiește pe întregul teritoriu al Europei, în mod special în Franța și Germania, ori valul de imigranți care acum este la ușa continentului nostru. De asemenea, experții în demografie avertizează că musulmanii vor cuceri Europa în urmatoarele decenii, fără a fi necesar vreun foc de armă. Pe de o parte, din cauza numărului mare de imigranți musulmani și refugiați și, pe de altă parte, din cauza europenilor care au din ce în ce mai puțini copii.

4. Furtuni solare.. Furtuni solare mari vor avea loc, ceea ce poate cauza daune majore Pământului. Nostradamus a avertizat: Noi vom vedea apa crescând și pământul supunându-i-se. Efectele nocive ale încălzirii globale vor duce la multe conflicte și războaie, iar pentru că lumea se va lupta pentru resurse și o migrație în masă va urma.

5. O cometă va lovi Pământul sau va ajunge foarte aproape de Terra. Acest eveniment va cauza cutremure și alte dezastre naturale, care pot fi deduse din catrenul: În cer, unul vede foc și o urmă lungă de scântei. Alte interpretări ale acestui catren afirmă că se referă la un mare asteroid care va lovi Pământul. O dată ce intră în atmosfera Pământului, asteroidul se va încălzi, apărînd pe cer drept un mare foc. NASA a anunțat că un asteroid imens este posibil să lovească Pământul în următorii ani, după ce agenția americană emite alerte zilnic, doar că de data aceasta este ceva mult mai serios. Există șanse ca un asteroid numit 2009 KF1 să lovească Pământul în data de 6 mai 2021, NASA ajungând la această concluzie urmărind traiectoria sa. NASA spune că acest asteroid are puterea să lovească cu 230 de kilotone de explozibil TNT, ceea ce înseamnă de 15 ori mai multă putere decât bomba nucleară detonată de americani la Hiroshima în 1945.

6. Un cutremur devastator va avea loc în California. Nostradamus prezice că un cutremur de mari proporții va lovi Lumea Nouă (,,ținuturile vestice”), iar California este plasată acolo unde probabil se va întâmpla. Conform astrologilor, ,,Mercur în Săgetător, Saturn ascendent’’, data următoare când planetele vor fi în această poziție pe cer va fi pe 25 noiembrie 2021.

7. Soldații americani vor avea cipuri implantate în creier. Vor fi tranformați într-un fel de cyborgs, cel puțin la nivelul creierului, pentru a salva rasa umană. Acest cip ar trebui să ofere inteligența digitală necesară pentru a progresa mai departe de limitele inteligenței biologice. Asta poate însemna că vom putea încorpora inteligență artificială (AI) în corpurile și creierele noastre.

8. Papa Francisc va aduce oamenii mai aproape de Biserică. Nu contează câți ani va mai rămâne Papa Francisc liderul Bisericii Catolice, va lăsa în urma sa o moștenire grațioasă și profundă. Biserica va deveni o ,,barcă de salvare” pentru tot mai mulți oameni. ,,Trebuie să avem grijă de toți, în mod special de cei mai săraci, de cei mai slabi, de cei mai neimportanți, de cei înfometați, de cei însetați, de cel necunoscut, de cel dezbrăcat, de cel bolnav și de cei ce sunt în închisoare’’, spune Papa Francisc.