Ce studii are Jador de la Survivor Romania 2021

Jador este unul dintre cei mai titrati concurenti de la Survivor Romania 2021 in ciuda faptului ca multi nu il iau in serios pe Faimos din cauza atitudinii.

Jador a demonstrat ca poate fi in topul preferatilor si la Survivor Romania 2021 nu doar pe primul loc in trending pe Youtube. Faimosul a si fost votat drept preferatul telespectatorilor la sfarsitul saptamanii trecute inaintea eliminarii Amnei. Si nu doar ca este unul dintre cei mai populari concurenti din echipa Faimosilor, ci si puternici, asta a dovedit si la jocul pentru recompensa din seara eliminarii cand abia intrat in ring, si-a si doborat adversarul din echipa Razboinicilor.

Insa pe parcursul competitiei Survivor Romania, Jador si-a atras si numeroase antipatii cum ar fi reactia din partea Georgianei sau a Simonei Hapciuc, concurente care sustin ca Faimosul le jigneste constant si nu le ajuta sa ia parte la discutii barbatilor despre strategiile jocului. Picatura care a umplut paharul a fost momentul cand Jador a jignit-o pe Georgiana, numind-o „balena” dupa ce nu a reusit sa faca fata unui traseu prin apa.

Dupa aceasta iesire, Jador a regretat enorm izbucnirea si si-a cerut scuze printre lacrimi. Mai mult, si Culita i-a luat apararea de multe ori, spunand ca Faimosul are suflet foarte bun, insa este foarte vulcanic. Insa, ce nu stie multa lume, este faptul ca Jador este unul dintre cei mai titrati concurenti de la Survivor Romania 2021. Faimosul a absolvit Universitatea de Studii Economice din Bucuresti, mai exact Facultatea de Relații Economice Internaționale, apoi s-a inscris si la master, dobandind astfel o diploma aprofundata. Jador s-a laudat la un moment dat pe retelel de socializare pentru faptul ca este si masterand si nu este unul oarecare:” „Unul dintre puținii rromi care sunt licențiați în economie și în curând și masterand!”, a postat Jador.

“Provin dintr-o familie modestă din Bacău, am avut o copilărie grea, dar totuşi frumoasă. Sunt masterand în cadrul ASE-ului şi cânt la evenimente!”, a mai declarat Jador plin de mandrie. Cantaretul face parte din echipa Faimosilor la Survivor Romania 2021 si pana acum adus de fiecare data puncte echipei.