Horoscop Martie 2021. Schimbari mari în prima lună a primăverii

Martie 2021 este anuntata de astrologi o luna mai relaxata, cu mai putine tensiuni astrale decat in ianuarie si februarie.

Planetele nu se mai „înfruntă” atât de puternic, vom fi mai senini si avem ocazia să ne reechilibrăm atât fizic cât și psihic.

Din punct de vedere astrologic, cum toată acțiunea de pe cer se petrece cel mai mult în semnul Pestilor, Martie este o luna favorabila iubirii, împăcărilor, declarațiilor de dragoste.

Pe de altă parte, beneficiem de entuziasm, îndrăzneală și un idealism adesea copilăresc, dar foarte necesar progresului.

Horoscop Berbec – luna martie 2021

Marte în Gemeni analizează îndeaproape situația ta. Ce lecție poate fi învățată, ce greșeli trebuie să corectezi, pentru a nu le repeta? Sunt si alte probleme care urmează să fie definite.

Dacă relațiile rămân fluide si prieteniile stabile, trebuie să vă dublați eforturile, atenția și ingeniozitatea pentru a vă stabiliza situația financiară. De exemplu, vă asteaptă o negociere pentru a limita costurile sau pentru a obține termene mai flexibile.

A doua jumătate a lunii promite să fie foarte romantică. Ești plin de farmec și ai succes în dragoste. Din data de 22 pană pe 30, combinația Soare / Venus va aduce fantezie si pasiune in cuplu. Dacă esti singur, o poveste de dragoste simplă se poate transforma într-o poveste de iubire serioasă, durabilă și fericită.

Horoscop Taur – luna martie 2021

Sub acțiunea lui Mercur, aveți reflexul de a profita de oportunități, exaltându-vă cu succes meritele. Activitățile voastre se vor diversifica incepand cu data de 16. Aveti o șansă suplimentară de a vă extinde domeniul de activitate și de a vă crește veniturile.

Mercur disipă tensiunea. Înțelegi mai bine așteptările celor dragi, le îndeplinești cu plăcere (și invers).

De la data de 1 pana pe 21, este rândul lui Venus să iti protejeze iubirea. Perioada este potrivită pentru sărbătorirea (sau întâmpinarea) unui eveniment fericit. Daca esti singur, ai toate sansele unei întâlniri, magică și romantică. Ai impresia ca te indragostesti la prima vedere.

Horoscop Gemeni – luna martie 2021

Opozitia Venus / Marte trebuie evitată, iar atunci inconvenientul este redus. În ciuda tuturor problemelor, unele turbulențe îți slăbesc viața emoțională. Se creează un decalaj între vise și realitate. Ferește-te de planurile prea greu de atins, de idealuri complicate.

În perioada 5 – 22, afinitățile dintre Marte și Saturn dau greutate acțiunilor voastre. Ajungi la subiect, mai ales dacă există o miză financiară de câștigat. Vechile dispute pot fi soluționate între timp. Activitatea pe care o inițiați va căpăta avânt ulterior.

Din 22, Venus în Berbec creează un motiv de bucurie pe plan sentimental. Luați o inițiativă decisivă capabilă să vă transforme situația.

Horoscop Rac – luna martie 2021

Patru planete din Pești vă încadrează activitățile. Sunteți liberi să le exercitați după cum doriți, amestecând intuiția și inspirația pentru a le energiza și diversifica. Patru, la fel precum cei patru pereți ai casei, tot ce e legat de camin se schimba. Renovati sau urmeaza sa va mutati.

Din data de 1 până la 21, Venus vă îmbunătățește situația financiară, cu un bonus neașteptat.

Din 16, Mercur vă stimulează viața socială. Contactele devin ușoare și prieteniile sunt utile. In zona sentimentelor și sub influența duetului Soare / Neptun, vei înțelege mai bine așteptările partenerului tău, îți exprimi sentimentele cu o inimă deschisă. Relațiile sunt armonioase.

Horoscop Leu – luna martie 2021

Venus și Marte aduc un suflu de noutate, de plăcere și viata buna. Reveniți la realitate și vă lansati in anumite activități noi.

Începând cu data de 5, Marte creează o situație ideală pentru a lua inițiative, mai ales pe plan profesional. Performanța ta va face diferența și vei fi avantajat din punct de vedere financiar.

În Gemeni, Marte promovează relațiile. Contactele sunt pozitive, ajută la luarea de viraje decisive. Marte stimulează și dorintele tale ascune. Venus intră în Berbec pe 22 pentru a-ți condimenta iubirile. Lansarea proiectelor comune consolidează legăturile. Vrei trai o complicitate deosebita cu partenerul tau.

Horoscop Fecioară – luna martie 2021

După două luni interesante, intri într-o fază astrala mai complicată. Din data de 1 pana pe 21, Venus în Pești (zodia opusa tie) îți afecteaza inima. Nu gasesti sprijinul pe care îl cauti, nu primesti răspunsurile pe care le cauti. Dacă relatia ta este deja fragilă, contractul de dragoste amenință să fie rupt.

Începând cu data de 16, Mercur vă aduce o mulțime de obligații de îndeplinit, cel mai adesea administrative și financiare. Jonglați cu numerele și datele pentru a menține lucrurile stabile.

Din data de 5, Marte creează tensiuni si in zona profesională, punându-te în slujba și la mila altora. Nu iti asuma riscuri, mai bine mergi pe retete vechi si verificate.

Horoscop Balanță – luna martie 2021

Două aspecte majore apar, aducand fericire Balantelor. De pe 1 pana pe 8, binomul Mercur / Jupiter lărgește atât cercul de prieteni, cât și câmpul de acțiune. Contactele din medii diferite vă oferă să vă alăturați proiectelor lor. Acest început de lună este marcat de mișcare și deplasare.

Între 5 și 22, este rândul tandemului Marte / Saturn să vă convingă să luati decizii finale pentru viitor. Începe un nou mod de viață, cu scopul de a schimba poate jobul, locul de reședință sau ceva in viata sentimentala.

In acest sens, intrarea lui Venus în Berbec pe 22 necesită mai multa concentrare. Starea de spirit in cuplu va fi pozitivă, dacă încercați să mențineți dialogul.

Horoscop Scorpion – luna martie 2021

Trei planete aflate acum in Pești îți aduc ușurare. Ai făcut concesii, poate sacrificii, acum este momentul recompenselor.

Până în 20, Soarele în Pești îți întărește intuiția mai ales pe plan profesional și îți incurajeaza senzualitatea pe plan sentimental. Este un moment minunat pentru a găsi relaxare și pentru a îndeplini dorințele secrete ale partenerului tău.

În perioada 16 – 31, Mercur vă oferă mijloace practice și materiale pentru a vă realiza proiectele. Traversati o perioadă de vis pentru a începe o nouă activitate. În cele din urmă, de pe 4 la 21, Venus produce efecte benefice asupra bugetului vostru prin venituri neașteptate.

Horoscop Săgetător – luna martie 2021

Intrând în Pești pe 16, Mercur vă reduce spațiul de manevră. Planetele se mișcă, situațiile se schimbă. Lipsa mijloacelor materiale suficiente vă împiedică să vă atingeți ambițiile. Prea multă dispersie te obligă, de asemenea, să sortezi prioritatile, pentru a te concentra pe ceea ce este esențial.

De la 1 la 21, iubirile sunt dureroase, apar dezamagiri. Într-o relație, banii sunt un subiect iritant și creează neînțelegeri. Dacă relatia este recentă, discrepanțele dintre voi măresc distanța.

În ceea ce-l privește, Marte, care intră în Gemeni (zodia ta opusa ) pe 5, efectele sale provoacă momente de oboseală. O cura de vitamine este binevenită.

Horoscop Capricorn – luna martie 2021

În Pești, trio-ul Soare / Mercur / Venus lărgește registrul emoțiilor. Dragostea câștigă în fata altor preocupări. Vă luați deciziile și vă desfășurați acțiunile în consultare cu partenerul. Până în 22, Soarele ușurează situatia, calmeaza si usureaza relațiile.

Din 16, Mercur înmulțește oportunitățile de a împărtăși momente bune cu cei dragi, de a sărbători un eveniment fericit de exemplu.

Daca esti singur, lasă-te ghidat de Venus pentru a-ți întâlni sufletul pereche între 1 și 21, într-un cadru care ți se pare familiar. Este totodata o buna ocazie sa te afirmi si la locul tau de munca.

Horoscop Vărsător – luna martie 2021

Două aspecte planetare îți influențează cursul vietii in aceasta luna. În perioada 1 – 8, Mercur și Jupiter creează o serie de oportunități. Propunerile se revarsă, interesante până la punctul de a avea dificultăți în a lua o decizie.

Exista o confruntare între necesitatea unei perioade de reflecție și urgența de a da răspunsul tău. Puteți conta pe sfatul înțelept al celor din jur pentru a vă aduce solutia.

Mai puțin încurajatoare, efectele provocate de duelul Saturn / Uranus îți paralizează relațiile. Dorința ta nu mai coincide cu cea a partenerului. O poveste de dragoste recentă, de exemplu, are dificultăți de a evolua așa cum ți-ai dori.

Horoscop Pești – luna martie 2021

Chiar la începutul lunii, duo-ul Venus / Uranus reaprinde flacăra dorinței, inspirându-vă să vă indragostiti. Incercati noi activități, planificați o călătorie unică, sunt atâtea plăceri de împărtășit într-un climat de complicitate.

Daca sunteti singur, până pe 21, Venus eliberează un spațiu ideal pentru a vă înveseli viața amoroasă. O întâlnire într-un cadru neobișnuit poate lua rapid o întorsătură romantică.

Din 16, Mercur vă aduce vești bune. Informații in zona profesionala, sunt susceptibile sa vă serveasca interesele și ambițiile. Petreceti momente vesele cu familia sau prietenii, capabili să declanșeze proiecte interesante.