Cleopatra și Edward Sanda au uimit pe toată lumea după ce au anunțat că se vor căsători

În urmă cu jumătate de an, Cleopatra și Edward Sanda au uimit pe toată lumea după ce au anunțat că se vor căsători. Cei doi au o relație de aproximativ un an.

Edward Sanda și-a cerut în căsătoria aleasa inimii, iar Cleopatra Stratan a spus „DA” din tot sufletul. Cei doi au o relație solidă, în ciuda faptului că se iubesc mai mult de la distanță. Cleopatra este încă stabilită în Chișinău până în această vară când va susține Bacalaureatul. Apoi, ea se va muta la București cu tânărul artist.

Profesorii și colegii o încurajează să se mărite
”Acum e ocupată cu liceul, dar o să vină în București curând. Diriginta și profesoara de română au felicitat-o că se va căsători. Și colegii au fost bucuroși și au susținut-o. Oricum, fiecare își face viața așa cum simte”, a spus artistul într-o emisiune Tv.

Totodată, Edward Sanda a ținut să tragă și un semnal de alarmă, fiind foarte supărat după ce în presă a apărut o știre falsă, în care se vorbea despre un acc…ident grav în care el și Cleopatra ar fi fost implicați.

”M-a deranjat un fake news în care se spunea că eu și Cleo am fi mu….rit într-un acc…ident auto. M-au sunat rudele speriate, mi-au spus că vor să-mi vadă fața”, a spus Edward Sanda la Antena Stars.