Maria Ghiorghiu spune că a văzut-o pe Denisa Răducu în lumea de dincolo: „Nu era tristă”

Maria Ghiorghiu, celebra prezicătoare care susține că a prevăzut numeroase dezastre și chiar morțile anumitor vedete, spune că a primit mesaje de dincolo de la anumite

personalități. Printre ele se numără și Denisa Răducu, care a fost răpusă de o boală cruntă.

Acum ceva vreme, Maria Ghiorghiu dezvăluia că Denisa Răducu i s-a arătat în una dintre viziunile sale. Celebra clarvăzătoare susținea că, deși artista nu i-a transmis vocal niciun mesaj, a putut sesiza că părea fericită, împăcată și deloc tristă, în pofida destinului ei crunt.

„Eu o simpatizam foarte mult. O vedeam, parcă aveam un ochi în creștet. O vedeam sus în ceruri. Era fericită, era bucuroasă, nu era tristă.

Era liniștită. Privea înspre pământ, nu a zis niciun mesaj.

O vedeam fericită ca atunci când cântă, era liniștită”, spunea Maria Ghiorghiu.

A primit mesaje și de la Stela Popescu și Ileana Ciuculete

Maria Ghiorghiu dezvăluia că experiențe asemănătoare a avut și cu Stela Popescu și Ileana Ciuculete. Despre cea dintâi spunea

că părea foarte supărată și contrariată și că nu se gândea deloc că va ajunge pe lumea de dincolo. Tristă spunea că era și Ileana Ciuculete, care a plecat prea devreme.

„Privea înspre sicriu, cred că privea spre trupul ei inert. Nu spunea nimic, dar se citea pe chipul ei tristețea și supărarea.

Era foarte contrariată, ca și cum ar fi vrut să spună ceva. Ea nu se aștepta să moară, de aia era contrariată”, preciza clarvăzătoarea, despre Stela Popescu.
sursa:ombun