Viorica de la Clejani, prima reacţie după ce a fost infectată cu Covid: „Am fost la spital de la primele simptome. Vă rog să procedaţi şi voi la fel”

Viorica de la Clejani, prima reacţie după ce a fost infectată cu Covid. În urmă cu o săptămână, artista a fost internată la Spitalul „Matei Balş”, după ce a depistat primele simptome. Cântăreaţa a transmis un mesaj chiar de pe patul de spital.Viorica de la Clejani, prima reacţie după ce a fost infectată cu Covid. Vedeta a mărturisit că se simte bine şi îşi roagă fanii să meargă la spital încă de la primele simptome aşa cum a procedat şi ea.

Viorica de la Clejani, prima reacţie după ce a fost infectată cu Covid
”Dragii noştri prieteni, vă mulţumesc pentru grija pe care mi-o purtaţi! Să vă ţină Dumnezeu sănătoşi! Sunt bine, am o formă uşoară, Slavă Domnului, iar medicii sunt de părere că mă voi recupera rapid! Îi mulţumesc lui Dumnezeu, Ioniţă şi copiii noştri sunt sănătoşi!

Ca orice om civilizat şi conştient de pericol m-am prezentat la spital încă de la primele simptome, am luat boala din pripă şi parcursul este unul optimist. Vă rog şi pe voi să procedaţi la fel, să mergeţi cu toată încrederea şi să solicitaţi ajutor medical în timp util!

Ţin să mulţumesc medicilor de la Institutul Matei Balş care mă monitorizează, sunt profesionişti adevăraţi şi oameni cu suflet! Respect!

Având în vedere că starea mea evoluează spre bine, după o scurtă perioadă de recuperare, ne vom vedea sănătoşi şi voioşi la evenimente! Până atunci, să vă ţină Dumnezeu în paza Lui şi să vă dea sănătate şi o vacă bună cu lapte! Cu prietenie şi gând bun, aceeaşi Viorica de la Clejani”, a transmis Viorica de la Clejani pe pagina sa de Facebook.