Cine sunt noii prezentatori de la „Vorbește lumea”, după plecarea lui Cove. Adela Popescu i-a introdus telespectatorilor

Emisiunea „Vorbește lumea” a debutat în noul sezon cu multe surprize pentru telespectatori.

După ce Cove a făcut anunțul neașteptat că renunță la matinal, Adela Popescu și-a prezentat noii colegi de platou luni dimineața.

Shurubel și Bogdan Ciudoiu sunt noii prezentatori de la „Vorbește lumea”

Doi foști oameni de radio se alătură echipei Vorbește lumea” de la Pro TV, în noul sezon. Andrei Lăcătuş (alias Shurubel) şi Bogdan Ciudoiu vor prezenta matinalul alături de Adela Popescu, după ce Cove a anunțat că renunță la emisiune.

Shurubel este la a doua experiență în televiziune, după ce a mai lucrat ca prezentator la UTV România, în perioada 2012-2016. Timp de zece ani a fost la Virgin Radio 2010 şi 2020 și a realizat matinalul postului timp de trei ani, în perioada ianuarie 2017- iulie 2020.

Şi Bogdan Ciudoiu vine de la Virgin Radio, unde a realizat matinalul Virgin Radio alături de Ionuţ Bodonea şi Shurubel, între ianuarie 2017 şi iulie 2021.

Shurubel îl înlocuiește pe Cove la „Vorbește lumea”

Luni, 30 august, a fost prima zi de emisie pentru Shurubel și Bogdan Ciudoiu. Cei doi au fost prezentați oamenilor din fața televizoarelor de Adela Popescu. „Mă bucur să mă alătur echipei.

Adela, știi când te-am văzut prima oară? Eram în liceu și ai venit cu un turneu de promovare de la televiziune. Eu eram în clasa a 11-a și a trebuit să joc pentru tine o scenetă.(…) Mă bucur foarte tare că sunt aici. Pentru mine este prima dată când lucrez la o producție de anvergura asta. Voi, cei de acasă, nu vă dați seama sigur, dar mi-ar plăcea să trăiți măcar o dată ceea ce trăiesc eu în momentul ăsta.

Bogdan Ciudoiu este în echipa „Vorbește lumea”

Alături de Adela Popescu și Shurubel, cei de acasă îl vor putea urmări de luni până vineri, de la ora 10.30, și pe Bogdan Ciudoiu. „Am din nou emoțiile de la început!”, a spus Bogdan Ciudoiu.