Marius Moga a publicat o poză rară cu fiica lui și a Biancăi Lăpuște

Marius Moga și Bianca Lăpuște formează unul din cele mai discrete cupluri din România. Cei doi își țin relația departe de ochii lumii, iar pe fetița lor au ferit-o cât au putut de mult de obiectivele indiscrete ale angajaților publicațiilor mondene.

În urmă cu puțin timp însă, compozitorul însuși și-a făcut curaj și a început să publice imagini cu Elisabeta Maria, fetița lui de patru ani. Inițial, fanii nu și-au dat seama dacă micuța este fiica lui și a Biancăi Lăpuște sau unul din copiii care frecventează cursurile lui de muzică.

Ulterior, surse apropiate muzicianului și fostei prezentatoare TV au confirmat că micuța blondă cu păr lung este primul copil al celor doi.

În cea mai recentă poză publicată pe contul oficial de Instagram al lui Marius Moga, Maria apare stând pe un scaun, îmbrăcată într-o rochie albă, alături de tatăl ei.

 

Marius Moga a întemeiat o familie frumoasă alături de partenera lui de viață, Bianca Lăpuște, care i-a dăruit primul copil în 2015, la o clinică din Cluj. Cei doi i-au urat bun-venit pe lume Mariei Elisabeta în luna octombrie și au ferit-o cât au putut de mult de presă.

Rareori au publicat imagini cu ea pe rețelele de socializare, iar când au făcut-o, chipul nu era vizibil. De aceea, multora le vine greu să creadă cu Marius și Bianca au o fetiță atât de mare.

După o relație mediatizată cu Iulia Vântur și o despărțire despre care a scris toată presa mondenă din România, „micul Mozart” a cunoscut-o pe știristă. Relația lor a evoluat rapid.

La aproximativ un an şi jumătate după ce și-au luat un angajament unul față de celălalt, cei doi s-au mutat împreună, iar la scurt timp, blondina cu ochi albaştri a rămas însărcinată.

Ulterior, cei doi și-au oficializat relaţia, în mare secret, departe de ochii curioşilor. Pe 25 iunie, în Alba Iulia, oraşul natal al artistului, cei doi au dat cu subsemnatul la oficul stării civile.