Anca Ţurcaşiu o ia pe urmele Loredanei Groza. Fanii i-au adresat critici dure şi spun că nu o mai recunosc

Anca Ţurcaşiu pare să o ia pe urmele Loredanei Groza. Cel puţin asta îi reproşează fanii pe reţelele de socializare, unde artista a devenit foarte activă. Admiratorii cântăreţei spun că nu o mai recunosc şi o acuză că a exagerat cu operaţiile estetice.

După divorţul de medicul stomatolog Cristian Georgescu, Anca Ţurcaşiu s-a reinventat. Artista a lansat o melodie nouă şi este din ce în ce mai activă pe plan profesional. Ţine foarte des legătura cu admiratorii de pe Facebook sau Instagram, unde postează frecvent fotografii cu activităţile pe care le face. În urmă cu câteva săptămâni, Anca Ţurcaşiu a publicat o imagine în care apare legănându-se într-un leagăn.

Fanii nu au primit însă cu entuziasm fotografia şi i-au transmis că este complet schimbată şi că nu mai seamană deloc cu Anca Ţurcaşiu de altădată. Mai mult, unii i-au spus că a luat-o pe urmele Loredanei Groaza, care a fost şi ea pusă la zid de fani pentru că şi-a schimbat radical fizionomia.

“Doamne aşa arăţi mai nou? Operaţiile nu cred că trebuia să- ţi schimbe trăsăturile iniţiale… De nerecunoscut, Ești de nerecunoscut, erai o femeie frumoasa, păcat. Dacă nu citeam cine e, nici nu o recunoşteam! Păcat!, Erai mult mai frumoasă înainte, îmi pare rău ,dar nu te-am recunoscut, eşti schimbată total, nu îmi vine să cred că eşti Anca Ţurcaşiu pe care o ştiam, De ce să vrei sa nu mai fii tu? Nu îmi place noua Anca Ţurcaşiu, Păcat ca te-ai urâţit şi tu. Nu ştiu ce vă trece prin cap să vă pociţi aşa Te-ai deformat. Mare păcat ca erai naturală și erai ok. Eşti de recumoscut!!! Te-ai lucrat şi tu precum Loredana….cred ca nici voi nu vă mai recunoaşteţi, noroc, cu cărțile de identitate”, sunt câteva dintre comentariile pe care i le-au lăsat fanii artistei pe Instagram.

 

Anca Ţurcaşiu spunea în urmă cu câţiva ani, pe când avea 42 de ani, că nu este de acord cu operaţiile estetice şi că o femeie ar trebui să îşi accepte vârsta.

 

„Înfrumuseţarea asta… ne chinuieşte aiurea! E o chestiune venită de la nebunia asta cu perfecţiunea din şapte mii de reviste. Suntem lăsaţi să fim diferiţi, suntem lăsaţi să îmbătrânim, iar să tragi cu disperare să arăţi la 60 de ani ca la 30 e ceva nefiresc. Eu stau în oglindă cinci minute. N-am operaţii estetice şi nici n-aş apela la aşa ceva. O mare greşeală a femeilor este aceea de a nu te accepta aşa cum eşti. Nu e normal să fii nefericit, să suferi că ‘vai, mi-au apărut nişte riduri!’. Ne îmbogăţim cu atâta maturitate. În fiecare an ce trece devii mai bogat. Aspectul fizic e important în meseria pe care o ai, dar contează să fii fericit. Apreciez naturaleţea şi a fi împăcat cu tine că e OK. Atunci când ai un rol, trebuie să apelezi la nişte metode, dar nu aşa, aiurea”, spunea Anca Ţurcaşiu pentru ziarul Ring, în 2013.