Sfatul zilei 29 august 2021. Zodia care are MARE SUCCES

Berbec
Ia-ți inima în dinți și spune tot ce simți pentru partenerul de viață. Numai așa povestea de dragoste poate avansa mai departe.

Taur
Discuțiile pe care le porți pot fi constructive și de mare ajutor la locul de muncă, acolo unde găsești un sprijin major în colegii de echipă.

Gemeni
Poți primi o veste importantă legat de un proiect pe care-l ai în desfășurare. Sunt șanse mari să evoluezi și să faci rost de bani.

Rac
Amâna lucrurile majore pentru săptămâna viitoare. Acum e cazul să te relaxezi și să-ți încarci bateriile împreună cu familia și amicii.

Leu
Nu poți să treci peste o greșeală făcută de o persoană apropiată, asta pentru că ai senzația că totul a fost intenționat. Nu vrei să accepți scuze.

Fecioară
O legătură se poate destrăma din cauza gândirii tale învechite. Nu toată lumea acceptă să fie judecată fără niciun motiv concret.

Balanță
Se deschide un subiect sensibil, care te atinge la suflet și care te lasă puțin șifonat. Ar fi bine să nu ții prea mult supărarea.

Scorpion
Ai intenții bune, dar nu toată lumea te înțelege și unii oameni pot interpreta greșit gesturile și atitudinea ta. Ai grijă ce faci și ce spui.

Săgetător
Vei avea parte de o zi agitată, care s-ar putea să te deruteze și să-și dea planurile peste cap. Încearcă să nu te enervezi prea tare.

Capricorn
Evită activitățile care te pot solicita din plin și fii mai atent la sănătatea, care e cam șubredă. E cazul să te odihnești, să-ți încarci bateriile.

Vărsător
Poți demara un plan de viitor sau o nouă prioritate de pe lista ta poate fi atinsă, mai ales să nu duci lipsă de ambiție și perseverență.

Pești
Povestea ta de iubire poate ajunge la final. Din păcate, nu te-ai implicat suficient și nu ai depus eforturi prea mari în relație.