Ruby s-a pozat într-o ipostază incendiară, însă un detaliu a atras atenția internauților. Ce tatuaje ascunse are artista

Ruby se numără printre cele mai sexi artiste de la noi din țară, însă de data asta a dus totul la alt nivel. Vedeta s-a lăsat fotografiată într-o ipostază incendiară, care i-a lăsat la vedere tatuajele.

Ruby nu ezită să își surprindă prietenii din mediul online ori de câte ori are ocazia. Focoasa brunetă este foarte activă pe contul de Instagram, acolo unde publice imagini în cele mai incendiare ipostaze.

Vedeta este cunoscută pentru ținutele sale sexi și aparițiile controversate, însă de data aceasta a îmbrăcat un costum de baie minuscul și a făcut furori pe rețelele sociale. De asemenea, un detaliu nu a putut să treacă neobservat de fanii săi.

Ce tatuaje ascunse are Ruby

De curând, artista a publicat pe rețelele sociale o poză care a ridicate gradele în termometre. Aceasta s-a lăsat fotografiată într-o ținută provocatoare, care i-a lăsat la vedere cele mai frumoase forme ale corpului, dar și tatuajele.

Deși publică des imagini cele mai îndrăznețe piese vestimentare, puțini sunt cei care știu că vedeta are un tatuat un ghepard pe abdomen alături de câțiva palmieri. Totodată, nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Ruby este o fană a tatuajelor.

Costumul de baie minuscul i-a pus într-o lumină bună atuurile fizice, în mod special bustul generos, talia de viespe și superbele trăsături ale feței. Fanii nu au putut să nu observe formele apetisante, tatuajele spectaculoase și tenul impecabil.

Prietenii virtuali au apreciat-o pentru faptul că s-a afișat fără machiaj și nu a folosit efecte speciale. Vedeta a asortat cu ținuta sa și un lănțișor, iar accesoriul care i-a impresionat pe internauți a fost zâmbetul său sincer.

Postarea sa a strâns mai bine de 33 mii de aprecieri și o mulțime mesaje, semn că Ruby este îndrăgită de foarte multe persoanele. Reacțiile pozitive nu s-au lăsat prea mult așteptate, iar prietenii virtuali au ținut neapărat să îi transmită că este o femeie foarte frumoasă.